Pöytävuokraus


Myyntipöydät ja -tavat

Vuokrapöytiä tarjoamme kolmea eri kokoa:

  • Pieni - 14€ / 6 myyntipäivää
  • Keskikoko - 20€ / 6 myyntipäivää
  • Suuri - 24€ / 6 myyntipäivää

Lisäksi tapauskohtaisesti on mahdollista tuoda tavaransa provikkamyyntiin. Kysy tästä lisää henkilökunnalta.

Myyntiviikko

Pöytävuokraus sovitaan vähintään kuudeksi myyntipäiväksi (myyntiviikko), mutta varsinaista ylärajaa ei ole. Toivottavaa kuitenkin on, että vuokrauksen lopettamisesta ilmoitetaan henkilökunnalle hyvissä ajoin, jotta pöytä voidaan varata seuraavalle asiakkaalle.

Myyntilaput ja myyntinumero

Jokaisella pöydällä on oma numeronsa, mutta halutessaan asiakas voi vaihtaa pöytänumeron toivomakseen numeroksi, mikäli kyseinen numero on vapaana.

Kirpputorin valmiit myyntilappupohjat löydät tästä mutta halutessasi saat käyttää myös omia lappujasi tai vaikka maalarinteippiä. Olennaista on, että lapussa näkyy selkeästi myyntipöytäsi numero, sekä tuotteen hinta.

Tilitys ja vuokranmaksu

Myyntipöydän tilitys tapahtuu jokaisen myyntiviikon viimeisenä, eli kuudentena päivänä. Tällöin pöydän myyntivoitoista vähennetään myyntiviikon vuokra, ja asiakkaalla on mahdollisuus tilittää pöytään jääneet myyntivoitot itselleen.

Myyntivoitot voidaan tilittää asiakkaalle käteisellä, tai tilisiirtona. Mikäli toivot tilisiirtoa, ilmoita tästä henkilökunnalle niin tilitämme myyntivoittosi tilillesi aina myyntiviikon loputtua.

Vuokran voi halutessaan maksaa myös etukäteen, mutta käytännössä se tilitetään vasta myyntiviikon loputtua.

Tilityksen yhteydessä saat viikkoraportin, jossa on eritelty päiväkohtainen myyntisi. Viikkoraportin välissä on kaikkien kyseisellä viikolla myytyjen tuotteidesi myyntilaput.

Erikoiset tavarat

Kirppikseltä löytyy myös pieni vitriini, johon on mahdollista saada erikoisempia ja kalliimpia tavaroita esille.

Myös seinätilaa löytyy rajoitetusti hieman suuremmille myyntikohteille, kuten taulut.

Kysy näistä lisää henkilökunnalta.